Maylo

Kategorier
Guides

Sådan får du flere Instagram Followers

Hvis din Instagram-tilstedeværelse ikke er så robust, som du håber, kan det være tid til at lære, hvordan du skærper dine strategier for at få ægte, organiske tilhængere på Instagram.

Jo større dit publikum vokser, jo flere muligheder har du for at engagere dig med brugerne og skabe unikke oplevelser for dem. (Du kan boost din Instagram profil med nye Instagram followers leveret inden for 30min via Getlikes.dk)

Den organiske skelnen er vigtig: nogle gange tager mærker den nemme vej ud, når de prøver at få flere Instagram-tilhængere.

Betal for likes og tilhængersider er overalt, og disse genveje er ofte det hele værd, da andre ser din profil som værende langt større og mere troværdig.

For ikke at nævne betyder antallet på din Instagram i sidste ende intet, hvis det ikke repræsenterer en engageret tilhænger, der foretager køb, besøger dine destinationssider og fortaler for dine mærker med venner og tilhængere.

Begynd at opbygge din tilstedeværelse på den rigtige måde og få flere Instagram-tilhængere.

TIP:

Det værste, du kan gøre, når du prøver at få tilhængere på Instagram, er at sende indhold på tilfældige, tilfældige tider.

Hvis du er heldig nok til at få brugere til at følge dig i starten, vil du ikke få dem til at glemme, at de fulgte dig i første omgang.

For at bekæmpe dette skal du holde en regelmæssig udstationeringsplan.

Normalt bør mærker ikke sende mere end et par gange om dagen for at undgå spam, men uanset din kadence skal du holde den konsistent.

Cirka 200 millioner Instagram-brugere logger på dagligt, så prøv at udgive et par gange hele dagen for at kaste dit net endnu bredere.

At holde sig til en tidsplan hjælper dig med at opbygge en konsekvent oplevelse for dine tilhængere og holde dem underrettet om dit brand.

Men hvis du spekulerer på, hvordan du vil huske at udgive på disse forskellige tidspunkter på dagen, har vi fået dig dækket af Later’s planlægnings- og optimale tidspunkter – læs videre for at få flere detaljer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.