Maylo

Categories
Uncategorized

Sådan vælger du de rigtige solbriller til din ansigtstype

At bære den rigtige type solbriller beskytter ikke kun dine øjne mod skadelige UV-stråler, men kan også hjælpe dig med at se godt ud. Nøglen er at finde et par, der passer til din ansigtsform. Er du ikke sikker på, hvilken stil der er den rigtige for dig? Her er en hurtig guide til at vælge det perfekte par solbriller til din ansigtstype.

Hvis du har et rundt ansigt, skal du kigge efter solbriller med kantede linjer, som vil være med til at give dit ansigt noget definition. Wayfarers eller aviators er altid et godt valg. Bare sørg for at undgå runde eller overdimensionerede stel, da de kun vil understrege dit ansigts runde form.

Ovale ansigter

Ovale ansigter anses for at være velproportionerede, så du er heldig nok til at kunne bære stort set enhver solbrillestil. Hvis du ønsker at indsnævre dit ansigt en smule, skal du vælge stel, der er bredere end de er høje. Og hvis du ønsker at fremhæve din stærke kæbe, skal du vælge stel, der er firkantede eller rektangulære i formen.

Firkantede ansigter

Hvis du har et firkantet ansigt, skal du finde et par solbriller, der kan mildne dine kantede træk. Kig efter stel, der er ovale eller runde i formen. Og sørg for at undgå firkantede stel, da de kun vil fremhæve din skarpe kæbelinje

Hjerteformede ansigter

Hjerteformede ansigter er kendetegnet ved en bred pande og en smal hage. For at afbalancere dine proportioner skal du kigge efter solbriller med bundtunge stel, der er bredere end din pande. Katteøjne er altid et godt valg til hjerteformede ansigter. Sørg blot for at undgå top-tunge stel, da de vil få din pande til at se endnu bredere ud

Konklusion

Uanset hvilken type ansigt du har, er der et par perfekte solbriller til dig. Brug blot denne hurtige guide til at finde en stil, der supplerer dine træk og får dig til at ligne den badass babe, du er!

By Lars

"Lars, en dansk forfatter på maylo.dk, jonglerer mellem ord som en tryllekunstner og maler billeder med sine sætninger. Når han ikke sidder ved tastaturet, kan du finde ham med en kop kaffe i hånden og en latter på læben. Hans ord vil få dig til at grine, tænke og måske endda elske det skrevne sprog lidt mere."

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *